Donatorji

Postanite donator

Vaš prispevek bo pomagal uresničiti našo vizijo bolj varnega digitalnega sveta za vse.

Hvaležni smo za vsako donacijo, saj verjamemo, da vsak korak šteje pri ustvarjanju boljšega in varnejšega digitalnega sveta. Postanite donator Fundacije SICEH danes in se pridružite gibanju za kibernetsko varnost in etično hekanje.

Vaša podpora, naša moč!

Fundacija SICEH (Združenje Certificiranih Etičnih Hekerjev) si prizadeva za izboljšanje kibernetske varnosti in ozaveščenosti o njej. S svojim delovanjem želimo zagotoviti, da je digitalni svet bolj varen za vse nas. In tukaj je priložnost, da postanete del te spremembe.

Finančne Donacije

Vsak znesek, ki ga prispevate, ima pomembno vlogo pri podpori naših projektov. Lahko donirate enkratno ali postanete naš redni mesečni donator.

Strokovno znanje

Če ste strokovnjak na področju kibernetske varnosti ali imate izkušnje, ki bi lahko koristile našim projektom, se obrnite na nas. 

Ozaveščanje

Delite naše poslanstvo s svojo mrežo in prijatelji. Povečanje ozaveščenosti o kibernetski varnosti je ključno za naš uspeh. Gradimo boljši jutri!

Gradimo varno prihodnost

Vaš prispevek bo pomagal uresničiti našo vizijo bolj varnega digitalnega sveta za vse. Kibernetska varnost je prihodnost, in prihonost je tu. Podprite nas!

Za več informacij o tem, kako lahko pomagate, nas kontaktirajte na elektronski naslov  [email protected] ali pa izpolnite obrazec  tukaj.