Politika zasebnosti

Politika zasebnosti fundacije SICEH

PRAVILNIK UPORABE: (Datum začetka veljavnosti 10. september 2023 )

Ta Pravilnik o zasebnosti opisuje politike Fundacije SICEH, Sotelsko 19, Krško, Slovenija, e-pošta: [email protected], v zvezi z zbiranjem, uporabo in razkrivanjem vaših informacij, ki jih zbiramo, ko uporabljate našo spletno stran (siceh.org) (»Storitev«). Z dostopom ali uporabo Storitve soglašate z zbiranjem, uporabo in razkrivanjem vaših informacij v skladu s tem Pravilnikom o zasebnosti. Če s tem ne soglašate, vas prosimo, da ne dostopate ali ne uporabljate Storitve.

Ta Pravilnik o zasebnosti lahko kadarkoli spremenimo brez predhodnega obvestila in spremenjeni Pravilnik bomo objavili na Storitvi. Spremenjen Pravilnik bo veljal 180 dni od datuma objave na Storitvi, in vaš nadaljnji dostop ali uporaba Storitve po tem času se šteje kot vaše sprejemanje spremenjenega Pravilnika o zasebnosti. Zato priporočamo, da to stran redno pregledujete.

KAKO UPORABLJAMO VAŠE INFORMACIJE: Informacije, ki jih zbiramo o vas, bomo uporabili za naslednje namene:

Komentarji uporabnika do uporabnika Če želimo vaše informacije uporabiti za kateri koli drug namen, vas bomo zaprosili za soglasje in vaše informacije bomo uporabljali samo po prejemu vašega soglasja in nato samo za namene, za katere ste dali soglasje, razen če smo zakonsko dolžni ravno nasprotno.

KAKO DELIMO VAŠE INFORMACIJE: Vaših osebnih informacij ne bomo prenašali tretji osebi brez vašega soglasja, razen v omejenih okoliščinah, kot je opisano spodaj:

Analitika Tretje osebe zahtevamo, da osebne informacije, ki smo jih prenesli nanje, uporabljajo le za namen, za katerega so bile prenesene, in ne za dlje, kot je potrebno za izpolnitev navedenega namena.

Vaše osebne informacije lahko razkrijemo tudi za naslednje namene: (1) za skladnost z veljavno zakonodajo, uredbo, sodnim nalogom ali drugim pravnim postopkom; (2) za izvajanje vaših sporazumov z nami, vključno s tem Pravilnikom o zasebnosti; ali (3) za odgovor na trditve, da vaša uporaba Storitve krši pravice tretjih oseb. Če se Storitev ali naše podjetje združita ali prevzame drugo podjetje, bodo vaše informacije eno od sredstev, ki se prenesejo na novega lastnika.

VAŠE PRAVICE: Odvisno od veljavne zakonodaje imate morda pravico do dostopa in popravka ali izbrisa svojih osebnih podatkov ali prejema kopije svojih osebnih podatkov, omejitve ali ugovora proti aktivni obdelavi vaših podatkov, od nas zahtevati, da delite (premestite) svoje osebne informacije drugi entiteti, umik katerega koli soglasja, ki ste ga dali za obdelavo svojih podatkov, pravico do vložitve pritožbe pri zakonodajni oblasti in druge pravice, ki so lahko relevantne v skladu z veljavno zakonodajo. Za uveljavljanje teh pravic nam lahko pišete na [email protected]. Odgovorili bomo v skladu z veljavno zakonodajo.

Lahko se odjavite od neposrednih marketinških komunikacij ali od profiliranja, ki ga izvajamo za namene trženja, tako da nam pišete na [email protected].

Upoštevajte, da če nam ne dovolite zbiranja ali obdelave zahtevanih osebnih informacij ali umik soglasja za obdelavo istih za zahtevane namene, morda ne boste mogli dostopati ali uporabljati storitev, za katere so bile vaše informacije zahtevane.

PIŠKOTKI ITD. Če želite izvedeti več o tem, kako uporabljamo te in vaše možnosti v zvezi s temi sledilnimi tehnologijami, se obrnite na našo Pravilnik o piškotkih.

VARNOST: Varnost vaših informacij nam je pomembna in uporabili bomo razumne varnostne ukrepe za preprečevanje izgube, zlorabe ali nepooblaščene spremembe vaših informacij pod našim nadzorom. Kljub temu, glede na inherentne tveganje, ne moremo zagotoviti absolutne varnosti in posledično ne moremo zagotoviti ali jamčiti varnosti kakršnih koli informacij, ki nam jih posredujete, in to počnete na lastno odgovornost.

POVEZAVE DO TRETJIH OSEB IN UPORABA VAŠIH INFORMACIJ: Naša Storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, ki jih ne upravljamo mi. Ta Pravilnik o zasebnosti ne obravnava pravilnika o zasebnosti in drugih praks katere koli tretje osebe, vključno s tretjo osebo, ki upravlja katero koli spletno stran ali storitev, do katere lahko dostopate prek povezave na Storitev. Močno priporočamo, da pregledate pravilnik o zasebnosti vsake strani, ki jo obiščete. Nimamo nadzora in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse katerih koli tretjih strani ali storitev.

PRITOŽBA / URADNIK ZA VARSTVO PODATKOV: Če imate kakršna koli vprašanja ali skrbi glede obdelave vaših informacij, ki so na voljo pri nas, nam lahko pišete na e-naslov našega uradnika za pritožbe na Fundacija SICEH, Sotelsko 19, Krško, e-pošta: [email protected]. Vaše skrbi bomo obravnavali v skladu z veljavno zakonodajo.