Threat Maps

Radware

Radware Live Threat Map prikazuje informacije v realnem času o globalnih kibernetskih grožnjah in napadih. Lahko je dragocen vir za strokovnjake za kibernetsko varnost, kot ste vi. Radware Live Threat Map lahko dostopate na njihovi uradni spletni strani, da ostanete na tekočem s trenutno kibernetsko grožnjo. Ponuja vizualno predstavitev kibernetskih napadov, njihovih virov in ciljev, kar vam pomaga ostati informirani o najnovejših varnostnih grožnjah in trendih.
Threat Map

BitDefender

Je interaktivno orodje za prikaz globalnih kibernetskih groženj in incidentov z zlonamerno programsko opremo v realnem času. Na karti so prikazane informacije o trenutnih kibernetskih grožnjah, vključno s viri, cilji in vrstami napadov. To je dragocen vir za ostajanje obveščenega o najnovejših varnostnih grožnjah in trendih na področju kibernetske varnosti. Uporaba takšnih kart groženj vam lahko pomaga izboljšati svoja prizadevanja na področju kibernetske varnosti in prispevati k izboljšanju varnosti.
Threat Map

Kasparesky

Kaspersky Threat Map je v realnem času prikaz globalnih kibernetskih groženj in okužb z zlonamerno programsko opremo. To je uporabno orodje za strokovnjake za kibernetsko varnost, kot ste vi. Kaspersky Threat Map lahko dostopate prek uradne spletne strani podjetja Kaspersky. Ta orodja ponuja grafično predstavitev okužb z zlonamerno programsko opremo, njihove lokacije in vrste, kar vam omogoča, da spremljate trenutno stanje groženj.
Threat Map

CheckPoint

Ta interaktivna karta groženj omogoča vizualizacijo trenutnih kibernetskih groženj po vsem svetu. Uporabnikom omogoča, da spremljajo in raziskujejo podatke o grožnjah, kot so napadi, napadalci, cilji in vrste napadov, na pregleden in informativen način. To orodje je koristno za strokovnjake za kibernetsko varnost in organizacije, ki želijo bolje razumeti trenutno kibernetsko grožnjo in sprejeti ustrezne ukrepe za zaščito svojih omrežij in sistemov.
Threat map

Fortinet

Fortinet Live Threat Map prikazuje globalne kibernetske grožnje v realnem času. To je uporabno orodje za strokovnjake za kibernetsko varnost. Dostopate do njega prek uradne spletne strani Fortineta. Karta prikazuje informacije o trenutnih grožnjah, vključno z viri, cilji in vrstami napadov. Pomaga vam ostati obveščeni o stanju kibernetske grožnje in izboljšati vaše varnostne ukrepe.
threat map

Netscout

Platforma Threat Intelligence podjetja NETSCOUT zagotavlja celovite informacije o trenutnih kibernetskih grožnjah, vključno z njihovimi izvori, cilji in vrstami napadov. Ta platforma je izjemno koristna za strokovnjake za kibernetsko varnost, saj omogoča natančno analizo kibernetskega okolja v realnem času. Z njeno pomočjo lahko natančno spremljate, kako se kibernetska grožnja razvija in spreminja, kar vam omogoča, da bolje razumete nove trende v napadih.
threat map