Sponzorji

Računalniške novice

Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti in trendov s področja informacijskih tehnologij.
Sponzor

GateHub Ltd

GateHub Ltd je tehnološko podjetje s sedežem v ZK, ki je specializirano za razvoj finančnih storitev in izdelkov, ki vključujejo sistem globalne poravnave, ki temelji na verigi blokov, plačilno shemo, ki temelji na interledgerju, digitalno denarnico, konektor in storitev prehoda.
Sponzor

Sportradar d.o.o.

Je vodilno podjetje na področju športne tehnologije na svetu, na stičišču med športom, mediji in stavami. Več kot 1.700 športnih zvez, medijskih hiš, operaterjev stav in potrošniških platform v 120 državah se zanaša na naše znanje in izkušnje, da pospešijo svoje poslovanje.
Sponzor

Palsit d.o.o.

Leta 2002 je bilo ustanovilo podjetje Palsit d.o.o. Že vrsto let organiziramo izobraževanja in svetovanja s področja varovanja informacij in na ta način prispevamo k boljši ozaveščenosti k varnejšemu poslovanju.
Sponzor

Unistar Pro d.o.o.

Že več kot 30 let skrbimo, da vaše poslovno okolje deluje odlično. Smo vaš zanesljivi partner za zagotavljanje sodobnega, varnega in fleksibilnega poslovnega okolja vse od postavitve novih sistemov, do optimizacije in rednega vzdrževanja
Sponzor

Zavod Trismegistus

Zavod Trismegistus aktivno promovira odprtokodne spletne tehnologije, na temo izvaja izobraževanja in delavnice ter za NVO in ostale upravičence neprofitno izdeluje spletne strani, trgovine in druge spletne rešitve.
Sponzor

GO-LIX d.o.o.

Je organizacija, osredotočena na varnost informacijskih sistemov. S svojimi izkušnjami, strokovno ekipo, znanjem in partnerskimi povezavami lahko strankam zagotovimo različne varnostne rešitve in storitve.
Sponzor

Detektivska agencija, Špela Kocijan, s.p.

Smo detektivska agencija z znanjem in predanostjo do preiskovanja. Razreševanja vašega primera se lotimo nemudoma in preudarno, prisluhnemo vam individualno ter pozorno, da lahko delujemo maksimalno prilagojeno vsakemu posebej.
Sponzor

AltrEgo

AltrEgo is a cutting-edge military technology company, proudly owned and operated by a team of accomplished women. Our company represents the finest in Ukrainian technologies and Cyber Security services, offering innovative and battle-proven solutions to complex defense challenges and evolving needs of the defense industry.
Sponzor