FAQ

Slovenija Certified Ethical Hackers

Postani del Slovenske kibernetske elite !

Pridruži se nam in postani del SICEH fundacije tudi ti.

SEZNAM

Q & A

Prberite si seznam pogostih vprašanj in odgovorov.

 • Kaj je fundacija SICEH?

  Slovenija Certified Ethical Hackers (SICEH) je fundacija, sestavljena iz certificiranih etičnih hekerjev v Sloveniji. Njihovo delo je usmerjeno v izvajanje varnostnih pregledov in testiranja ranljivosti v računalniških sistemih ter svetovanje o varnosti informacijskih tehnologij. Člani SICEH so strokovnjaki, ki so pridobili ustrezna znanja in certifikate s področja etičnega hekanja ter se zavezujejo k etični uporabi svojih veščin za izboljšanje varnosti in zaščite računalniških sistemov.

 • Kakšne dejavnosti izvaja fundacija SICEH?

  Fundacija SICEH izvaja različne dejavnosti, vključno z izobraževanji, mentorstvom, konferencami, promocijo članov, svetovanjem in pomočjo podjetjem. Skozi te dejavnosti si prizadevamo povečati ozaveščenost o kibernetski varnosti ter izboljšati varnostno ozaveščanje in znanje v digitalnem prostoru.

 • Ali je članstvo v Fundaciji SICEH brezplačno?

  Da, članstvo v Fundaciji SICEH je popolnoma brezplačno. Vsakdo, ki si želi prispevati k kibernetski varnosti in se vključiti v naše dejavnosti, se lahko pridruži brez kakršnih koli stroškov.

 • Ali je sodelovanje v aktivnostih fundacije prostovoljno?

  Da, sodelovanje v aktivnostih Fundacije SICEH je prostovoljno. Spoštujemo individualne časovne zmožnosti in interese naših članov, zato imajo popolno svobodo izbire glede sodelovanja v dejavnostih, ki jih ponujamo.

 • Kdo se lahko pridruži Fundaciji SICEH?

  Fundacija SICEH je odprta za vse znanja željne posameznike, ne glede na njihovo strokovno ozadje ali izkušnje. Dobrodošli so tako strokovnjaki s področja kibernetske varnosti kot tudi entuziasti, ki si želijo pridobiti znanje in se vključiti v varnostne aktivnosti.

 • Kakšne so prednosti članstva v Fundaciji SICEH?

  Članstvo v Fundaciji SICEH prinaša številne prednosti. Člani imajo dostop do izobraževalnih virov, mentorstva, konferenc in drugih dogodkov s področja kibernetske varnosti. Prav tako imajo možnost promocije na uglednih IT konferencah ter sodelovanja pri oblikovanju kibernetskih usmeritev zahodnega sveta.

 • Ali lahko fundacija SICEH pripomore k novim zaposlitvenim priložnosti?

  Fundacija SICEH združuje iskan in lahko zaposljiv kader na področju kibernetske varnosti. Preko naših aktivnosti in omrežja se člani lahko povežejo z možnostmi zaposlitve tako doma kot v tujini.

 • Kako lahko prispevam k fundacij SICEH?

  Obstaja več načinov, kako lahko prispevate k Fundaciji SICEH. Lahko se aktivno vključite v naše dejavnosti, delite svoje znanje na področju kibernetske varnosti, sodelujete kot govornik na konferencah, prispevate k razvoju projektov ali podprete fundacijo s prostovoljnim delom ali donacijami.

 • Kako se lahko vključim v Fundacijo SICEH?

  Za vključitev v Fundacijo SICEH lahko obiščete našo podstrani, kjer se lahko registrirate kot član. Na voljo bodo informacije o dogodkih, aktivnostih in možnostih sodelovanja.

 • Kako lahko dobimveč informacij o Fundaciji SICEH?

  Za več informacij o Fundaciji SICEH lahko obiščete našo spletno stran, kjer boste našli podrobnejše opise naših dejavnosti, dogodkov in projektov. Prav tako lahko kontaktirate našo podporo uporabnikom ali nas kontaktirate neposredno preko elektronske pošte ali telefona, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.