O nas

Fundacija SICEH, ustanova za razvoj kibernetike

USMERJENI V PRIHODNOST

Je strokovno združenje slovenskih certificiranih etičnih hekerjev. Ustanova je z odločbo Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, prepoznana kot ustanova, katere namen je splošno koristen oziroma dobrodelen.

Fundacija SICEH – usmerjeni v prihodnost

SICEH želi v prvi vrsti z inovacijami, vztrajnostjo, strokovnostjo in timskim delom graditi posameznike v etične in odgovorne profesionalce na poti kariernega razvoja ter s skupnimi močmi graditi varnejše kibernetsko okolje in podobo Republike Slovenije.

Strokovno združenje certificiranih etičnih hekerjev in sorodnih organizacij ter podpornikov. Je organizacija odprtega tipa z različnimi stopnjami članstva.

  • Že od leta 2016
  • Več kot 35+ članov
 
Pridruži se
Namen ustanove je delovanje na področju kibernetike, kibernetskega izobraževanja in kibernetske varnosti. Naše primarno načelo delovanja je z visokimi etičnimi standardi uporabljati tehnološko znanje za krepitev nacionalne kibernetske varnosti ter usmerjati tehnološke entuziaste na pot konstruktivnega doprinosa k skupni varnosti in blaginji ter pod mentorstvom obstoječih profesionalcev, v povezavi z akademsko in gospodarsko sfero soustvarjati kibernetsko prihodnost Republike Slovenije.
  • Že od leta 2016
  • Več kot 35+ članov
Pridruži se

Omogoča profesionalno druženje enako mislečih strokovnjakov ter kolaborativno okolje za sodelovanje strokovnjakov iz vseh področij kibernetske varnosti.

  • Že od leta 2016
  • Več kot 35+ članov
 
Pridruži se

Naloga fundacije je s koordinacijo nacionalnih virov, javnega in zasebnega sektorja, akademske sfere in industrije, izboljšati splošno kibernetsko sliko Republike Slovenije, predvsem s pospeševanjem izobraževalnih in drugih virov, ki so namenjeni izboljševanju kibernetskih zmogljivosti, veščin in znanja,v vseh sferah prebivalstva in posledično ustvarjanje varnejšega kibernetskega okolja za vse državljane.

  • Že od leta 2016
  • Več kot 35+ članov
Pridruži se
Image

S Trdim Delo Smo Fundacijo SICEH Naredili Prepoznavno Na Globalnem Trgu

Strokovnost in kredibilnost

Fundacija SICEH se ponaša z visoko stopnjo strokovnosti na področju kibernetske varnosti. Kot organizacija smo priznani na najvišjih ravneh odločanja in naše mnenje ima vpliv na oblikovanje strateških usmeritev v kibernetski varnosti.

Neodvisnost

Naše delovanje je povsem neodvisno in temelji na objektivnih merilih ter strokovni presoji. Zato ponujamo nepristranske informacije in priporočila v zvezi s kibernetsko varnostjo, ki so osredotočena na dobrobit uporabnikov in družbe kot celote.

Gobalno priznanje in vpliv

S svojim vplivom in prisotnostjo na informacijsko-varnostnih konferencah ter drugih dogodkih pomembno soustvarjamo razprave o kibernetski varnosti ter si prizadevamo za napredek in izboljšanje stanja v kibernetskem prostoru.

ŽE OD LETA 2016

Image

Prihodnost je tvojih rokah!

Kolektiv Fundacije SICEH predstavlja najštevilčnejšo skupino certificiranih strokovnjakov kibernetske varnosti v Sloveniji.

Certifikati v kibernetski varnosti so formalne potrditve, ki pričajo o strokovnem znanju, veščinah in kompetencah posameznika na področju kibernetske varnosti.

Ti certifikati so pomembni za strokovnjake, ki želijo izboljšati svojo kredibilnost, konkurenčnost in zaposljivost v industriji kibernetske varnosti.

Poglej najpogostejše certifikate v kibernetski varnosti

Izvedi več

KAJ SI MISLIJO DRUGI

Mnenja in pohvale

Preberite si mnenja naših članov.